Pretraga


O nama

LINK d.o.o. je firma osnovana 2000 god. sa ciljem da kupcima obezbedi kvalitetan asortiman proizvoda vezanih za inkjet i laserske štampače.


Odlična saradnja sa firmom InkTec i status generalnog distributera za Srbiju rezultat su našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa laserskim i inkjet štampačima.

Stručna radna snaga kao i velika količina različitih proizvoda koje imamo na lageru predstavljaju siguran znak da ćete kod nas biti stručno i kvalitetno usluženi.

Naš strateški partner InkTec Co., Ltd (Korea), kao jedna od prvih firmi u svetu za recikliranje kaseta za inkjet i laserske štampače, osnovana je 1992 god. sa sloganom "Today's technology is never good enough for us". Od dana svog osnivanja imali su vrtoglavi rast i danas su svetski poznati i priznati proizvodači inkjet i laserskih proizvoda u preko 70 zemalja od USA, Velike Britanije do Australije i Novog Zelanda. Osnovni moto im je ujedno i ideja vodilja u radu. Sve ostalo što vas zanima o InkTec-u, uključujući i detaljan pregled proizvodnog programa možete pogledati na njihovom web site-u www.inktec.com.

Pored maloprodaje i uslužnog recikliranja inkjet i laserskih štampača LINK d.o.o. poseduje i veleprodaju. Distributerska mreža je u razvoju, mesta za ozbiljne partnere ima, ukoliko mislite da ste to vi, javite se i postanite član InkTec familije.

 


LINK d.o.o.

prodavnica: Jovana Mikića 4a, 24000 SUBOTICA (radno vreme pon.-pet.: 08-17h, sub.: 09-13h)

sedište: Ferenci Ibolje 62, 24000 SUBOTICA

tel. 024. 687.505, fax: 024.548.067, Elektronska pošta

PDV registracija, Podaci za identifikaciju

 
LINK d.o.o.